O nama

Vindor - europski sistemi krovnih nosača vrhunske kvaliteteTvrtka “Vindor“ d.o.o počela je sa svojim intenzivnim radom 1998 godine. Vođeni  idejom da se hrvatskom tržištu ponudi vrhunska kvaliteta krovnih nosača i dodatne opreme po  prihvatljivoj cijeni odlučili smo se za  proizvode švedske firme  Mont Blanc.  Budući da je Švedska poznata po kvalitetnom čeliku i visokom standardu te ispitivanjima sigurnosti kroz koje moraju proći svi njihovi proizvodi, odabrali smo firmu MONT BLANC koja nas je svaki puta  inovacijama i kvalitetom oduševila, a na svoje proizvode daje petogodišje jamstvo.

Iako Mont Blanc ima u svojoj ponudi kompletan asortiman, krenuli smo i korak dalje, a to je da smo postigli potpunu specializaciju za ponudu tog asortimana. U segmentu krovnih nosača zastupamo renomiranu njemačku firmu ATERA sklonu njemačkom perfekcionizmu i pedantnosti do najsitnijih detalja. Također i francusko-talijanski GREEN VALLEY prihvatljivijeg cjenovnog razreda a zadržane kvalitete te trogodišnjeg jamstva kao i ostali skuplji brendovi.

U području krovnih kutija zastupamo i poznati nizozemski brand HAPRO, čije krovne kutije obilježava vrhunska kvaliteta materjala i završna obrada na najvišoj razini, a dizajn i petogodišnje jamstvo sigurno čine Vašim prvim izborom.

Svoju ponudu proširili smo tokom djelovanja i na talijanskog proizvođača FREEPLAST  koji su specijalisti  za krovne kutije i u svojoj ponudi nude tridesetak različitih modela, svi su izrađeni od ABS plastike i imaju nosivost od 75 kg, što je ujedno i maksimum za krovne kutije!

Za prošireni program nosača bicikla bilo na krovu ili stražnjem djelu vozila predstavljamo i talijanskog proizvođača PERUZZO.

Našim kupcima u mogućnosti smo ponuditi nekoliko opcija za svako vozilo.

Budući da imamo veliko privatno parkiralište (ispred samog prostora Ilica 393) svaki kupac može parkirati vozilo kod nas a naši djelatnici će pomoći sa savjetima vezanim uz cjelokupan asoriman,
U svim proizvodima nastojali smo kupcima ponuditi “BEST BUY“ što znači za uloženi novac najbolji proizvod na tržištu. Detaljnje informacije pogledajte na PROIZVODI gdje su sami proizvodi svrstani prema kategorijama (nosači, kutije, nosači bicikala...) i proizvođačima.

Načini plaćanja:

Virmansko, gotovinsko, PBZ Visa, Diners, Maestro ZABA, Master Card ZABA (beskamatno: Diners do 12 rata, PBZ Visa do 12 rata, Maestro Zagrebačke banke i Master Card Zagrebačke banke do 12 rata.

S poštovanjem,

Vindor d.o.o.